6. maaliskuuta 2017

KUKA JA MITÄ?

Moikka! 

Päätin, että nyt otan itseäni niskasta kiinni ja aloitan kirjoittamaan blogia. Vaikkei sitä kukaan ikinä lukisikaan, olenpahan ainakin kokeillut. Ja onhan tää loistava tapa koota ylös omia ajatuksiaan ja elämän tapahtumia. 

Lueskelin ennen aloittamista erilaisia kirjoituksia ja artikkeleita siitä, että kun aloittaa blogin kirjoittamisen, täytyisi päättää mistä kirjoittaa. Pohdin pitkään, että mikä on se mun juttu mistä kirjoitan. No, siihen se meinas jo tyssätä, sillä en keksinyt mitään selkeää aihetta.  Mutta sitten tajusin, että ehkä aihe muotoutuu vähitellen? Mulla on kuitenkin paljon sanottavaa, mielipiteitä ja ajatuksia. Lisäksi pieni esikoistyttöni tuo arkeen aivan uusia näkökulmia ja tapahtumia, Sitten on nämä kiinnostuksenkohteet, sisustus, musiikki, valokuvaus.. eiköhän tästä jotain tule?

Haluaisin vielä näin alkuun vähän valoittaa kuka ja mistä olen. 
Olen syksyllä 25 vuotta täyttävä äiti pian 2 vuotiaalle lapselle. Asumme pienen perheemme kanssa Ylöjärvellä, Tampereen läheisyydessä. Meistä likoista pitää huolta ihana avopuolisoni Make. Hoidan vielä tytärtämme kotona, mutta vähitellen arkeen tulee muutoksia, kun työ- ja hoitopaikan haku alkavat. 

Noniin, tästä se lähtee. Kiitos kun jaksoit lukea. Palataan! Laitan loppuun vielä puolinaamakuvan, niin saatte kasvot tälle höpöttäjälle.

1 kommentti: