8. maaliskuuta 2017

Hyvää päivää meille naisille!

Helou neidit ja herrat tietysti! Tänään se jälleen on, kansainvälinen naistenpäivä. Tämmöisistä merkkipäivistä ollaan kyllä montaa mieltä. Ymmärtääkseni monikaan ei näistä välitä, mutta mun mielestä on aivan ihana saada hieman ylimääräistä huomiota tai juhlan tuntua arjen keskelle.
Tänään kun kävin nopeasti kaupassa, oli ihana huomata, kuinka nuoret miehet ostavat kukkia ja suklaarasioita. Ihanaa kun ihmiset huomioivat toisiaan! Oli myös hauska huomata, että snapchat-sovellus oli huomioinut tämän naistenpäivän ainakin Frida Kahlon filtterillä.


Saamani ihanat kukkaset.

Nam syötiin tyttären kans vähän naistenpäiväherkkuja. Kyllä make, syötiin sohvalla.

Mutta loppujen lopuksi, tavallinen arkipäivähän se tämäkin on. Siitä kertoo esimerkiksi facebook shoppailuni.. Make joutui nimittäin taas kuskaamaan meidät "nopeasti kauppareissun ohella" hakemaan yhdet kengät, jotka olin varannut tyttärelleni. Onhan tuo kirppistely netissä nyt super kätevää, kun voi sohvalla istuessaan vaan selailla löytyykö etsimäänsä, eikä tarvitse lapsen kanssa pyöriä ympäri kauppoja ja kirppiksiä katsastamassa valikoimaa. Itseasiassa eräs ystäväni löysi kengät netistä ja varasi ne minulle, joten pääsin tässä asiassa vielä helpommalla - ei tarvinnut edes surffailla ;D Ostin tyttärelle siis Reima tec välikausikengät, toivoen että kevät koittaisi jo. Kengät ovat kyllä käytetyt, mutta mielestäni todella siistit. Sitäpaitsi kun kengät eivät ole aivan uudet, voi hyvällä omatunnolla antaa lapsen juosta lätäköissä ja antaa kenkien kulua. Nyt vaan lämpöä, hieman vesisadetta ja sit auringonpaistetta, niin päästään testaamana kenkiä!

Ostamani Reiman kengät.
             





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti